Vandaag, vrijdag 19 oktober 2018, was een speciale dag op de weekmarkt in onze unieke markthal; het was weer Oktoberfest.
De marktkooplieden en de marktvereniging hebben de handen weer ineen geslagen en boden de bezoekers een gezellige sfeer en bij gelegenheid een gratis kop koffie/thee met een donut. Voor de kleintjes was er limonade en popkorn. In totaal zijn er maar liefst 450 kopjes geschonken.

 

     Didammer Hans Neervoort, samen met Sonja ter Horst-Mennings, hebben de dag muzikaal aangekleed. Ze       kregen daarbij onder andere ondersteuning van de Gerio's en nog een Diems talentje.

 

 

 

Gerio's

 


Heel veel mensen hebben hun bij de kooplieden verdiende visitekaartjes ingeleverd, waaruit vijf winnaars zijn getrokken. Zij ontvingen elk een prijzenpakket met een doos vol marktartikelen.

 

 

 

prijzenpakket      Prijzenpakket                         

    Een van de prijswinnaars    Mevrouw en meneer Post uit Ooy-Zevenaar één van de gelukkige prijswinnaars met voorzitter Harrie Loeters (midden)

Al met al, wederom een zeer geslaagde actie wat vraagt om een vervolg.

Op zaterdag 24 februari 2018 heeft een aantal leden en het bestuur van de marktvereniging Didam de oude TL-verlichting vervangen door LED-buizen.

De hele dag is keihard gewerkt, tussendoor is de inwendige mens versterkt en zijn onderlinge banden nauwer aangetrokken, zie ook het artikel in Stem van Montferland.

 

 News 3  In de sfeervol verlichte markthal staan gezellige kraampjes met kerstartikelen

Lees meer...

 News 2  Tijdens de techniekdag presenteren bedrijven en scholen doe-activiteiten

Lees meer...

 News 1

Een sportief evenement voor kinderen uit het basisonderwijs

 

Lees meer...

 

verhuurmarkthal